Trines historie


Altså for å oppsummere: Riktigere kosthold og den treningsmengden jeg kunne takle var det som skulle til for meg. Mer kan ingen forlange av meg. 

For en slank person kan dette virke trivielt. For meg var jeg nå dronning i eget liv for første gang. Gevinsten som enda den dag i dag motiverer meg, er at det er lettere å leve. Jeg trives med å spise sunt, det å vite at jeg tar vare på kroppen min så jeg holder meg sunn og frisk gir en god følelse.

Jeg har et utvalg i klær jeg aldri har hatt før og jeg føler meg fin. Det er kanskje det aller viktigste. Jeg har gitt meg selv en verdi. Og ikke minst, jeg er 35 kilo lettere.

Fartsdumper og så full gass

Selvfølgelig finnes det fristelser som heter både jul, påske, bursdager og bryllup med mere. Det kaller jeg bare fartsdumper. Jeg kjører over dem så jeg kommer meg på flatmark igjen, og så er det full gass på nytt. Man skal ikke la være å kose seg selv om man skal ned i vekt. Det gjelder å finne balanse, og kjempe videre.

I begynnelsen er det en kamp, det er da man må kjempe hardest, mest mot seg selv og de lystene man er vant med. Men i takt med at vekta går ned og formen blir bedre, blir også livskvaliteten bedre. Da er man på god vei. 
 

Her er altså de små tingene jeg startet med. Kluet er å fortsette, å implementere dette som en del av livet. Forstå at det ikke er en kur, men en livsendring. Jeg har fått spørsmål fra flere om hvor lenge jeg skal holde på med denne slankekuren, og da må jeg bare svare at det er ingen slankekur. Det er livet. Og nå er det godt!!

Det er ingen slankekur. Det er livet.